מפת אתר    רשימת תפוצה    יצירת קשר    על האתר    אומנויות העיצוב

אודות האתר
תודות

אודות האתר

אתר המגמה "אמנויות העיצוב, הנדסת בנייה ואדריכלות" מיועד למורים ולתלמידים במגמות העיצוב, בנייה ואדריכלות בחטיבה העליונה. הוא אמור להרחיב את תחומי הדעת בנושאים שבתכניות הלימודים ולהעמיקם. באתר מגוון כלים המאפשרים להעשיר את כלי ההוראה, להציג אפשרויות נוספות ללימוד, ולעדכן בנושאים שונים ורלוונטיים לנושאי הלימוד ולתכנים מתוך הספרות המקצועית והעיתונות.

השימוש באתר האינטרנט מאפשר עדכון מהיר של נושאי הלימוד על פי הצרכים המשתנים והגורמים שעשויים להשפיע על תהליך הלימוד. הוא מאפשר לכל המגזרים באזורים השונים להתעדכן בו זמנית. לשאול שאלות, להעלות רעיונות ולקבל תשובות באמצעות הפורום.

האתר כולל את המדורים הבאים:

על המגמה - הסבר מקיף על מבנה המגמות "אמנויות העיצוב" ו - "הנדסת בנייה ואדריכלות ", פירוט התפיסה הרעיונית בבסיסן של תוכניות הלימודים במגמות, עקרונות המנחים את בנייתן של תכניות הלימודים, מסביר את המבנה המודולארי של מקצועות הלימוד ועוד.

הודעות מפמ"ר - חוזרי מפמ"ר, הודעות ועדכונים בנושאי הבחינות, המיקודים, המסמכים  וההנחיות.

תכניות לימודים - כל תכניות הלימודים המעודכנות במגמות "אמנויות העיצוב" ו"הנדסת בנייה ואדריכלות".

השתלמויות וכנסים -  הודעות ועדכונים בנושאי השתלמויות וימי עיון.

חומרי לימוד וקישורים - חומרי למידה במקצועות האמנות, עיצוב ואדריכלות, ומידע על אתרי אינטרנט נבחרים בתחומים: אמנות, עיצוב, בנייה ואדריכלות.

פרוייקטים של תלמידים - חשיפה באתר של עבודות ופרויקטים ייחודיים של תלמידי המגמות.

מאמרים וספרות מקצועית - אוסף מאמרים מתוך כתבי עת ועיתונות יומית הממויינים על פי התחומים: כללי, אמנות, עיצוב, בנייה ואדריכלות. מידע על ספרים חדשים בנושאים אלה באנגלית ובעברית.

מוזיאונים ותערוכות - מידע על מוזיאונים מרכזיים בארץ ובעולם כולל קישורים לאתרי המוזיאונים וכן מידע מעודכן על תערוכות מעניינות בארץ ובעולם כולל קישורים למידע על תערוכות אלה.

אתרי המגמה – אתרי התוכן:

אמנויות העיצוב

הנדסת בנייה ואדריכלות

שלכם,
דליה בן- אליעזר
המפמ"ר לאמנויות העיצוב הבנייה והאדריכלות

תודות לעושים במלאכה:

ייזום: דליה בן אליעזר, המפמ"ר לאמנויות העיצוב, הבנייה והאדריכלות
ניהול פרוייקט: גילי אלון
ניהול אתר ועריכת תוכן:נעם טופלברג
ניהול אתר ועריכת תוכן 2006-2008:
רפאלה בלס